Citroën Ë-C4 X Voorkant
Citroën Ë-C4 X Dak
Citroën Ë-C4 X Achterlichten

Een uniek en elegant concept

De nieuwe Citroën Ë-C4 X

Ontdek de revolutionaire nieuwe CITROËN Ë-C4 X - een unieke en elegante elektrische auto die u niet mag missen!

Met zijn unieke mix van een fastback-silhouet en de stoere uitstraling van een SUV, is de Ë-C4 X echt een statement op de weg. Het design wordt versterkt door de kenmerkende voorkant van Citroën, een dynamische daklijn en de nieuwste LED-achterlichten.

Maar deze auto biedt meer dan alleen een opvallende verschijning. Met zijn elektrische aandrijving en geavanceerde technologie is de Ë-C4 X een van de meest duurzame en slimme auto's op de markt.

Nieuw in ons aanbod tweedehandswagens

Onze services

Aircocheck

Uw airco gaat langer mee wanneer deze een regelmatige onderhoudsbeurt krijgt. Zo geniet u ook van gezonde en frisse lucht in uw wagen. Kom langs en we bekijken of er een onderhoud nodig is om uw airco terug helemaal tip top te maken.

Onderhoud & herstelling

We voeren het onderhoud en herstellingen met de grootste zorg en oog voor detail uit. Onze technici staan u bij om het beste advies te geven. U wordt geïnformeerd over mogelijke extra kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Banden

Voor uw veiligheid en rijplezier is het belangrijk om de slijtage van uw banden in het oog te houden. Versleten banden veroorzaken vaak ongevallen, hebben minder grip, zorgen voor een langere remafstand. Winterbanden plaatst u best wanneer de temperatuur lager is dan 7°C.

Pechverhelping

Hebt u pech met uw wagen door ongeval, panne, brandstoftekort, … Wij kunnen u bijstand leveren door onze eigen depannagedienst (24/24 bereikbaar). 051 72 32 27 0477 35 11 17

Ruitschade

Een sterretje of een barst, het is en blijft vervelend. Dit ongemak lossen we snel en vakkundig voor u op.

Vakantiecheck

Vooraleer u met de wagen op reis vertrekt, laat u best een vakantiecheck uitvoeren. Zo komt u onderweg niet voor verrassingen te staan.

Officieel verdeler en erkend hersteller van Citroën

Garage Kindt

Over garage Kindt

Garage Kindt is gespecialiseerd in nieuwe en tweedehands wagens van het merk Citroën en Peugeot.
Ook voor het onderhoud en herstelling van andere merken staan we tot uw dienst.
Onze werkplaats is voorzien van een ultramoderne remtestbank, we beschikken over eigen airco-service-stations en indien gewenst gaan wij voor u naar de autokeuring.
Nieuw: het multimerkendiagnosestation voor het opsporen van elektronische problemen.