Onderhoud en herstellingen

Garage Kindt voert het onderhoud en herstellingen aan uw wagen met de grootste zorg en oog voor detail uit.

Een onderhoudsbeurt is de beste manier om de prestaties, de veiligheid en de efficiëntie van uw wagen te optimaliseren.

Onze techniciens staan u bij om het beste advies te geven.

U wordt geïnformeerd over mogelijke extra kosten zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Pechverhelping

Hebt u pech met uw wagen door ongeval, panne, brandstoftekort, … Wij kunnen u bijstand leveren door onze eigen depannagedienst.

EIGEN DEPANNAGEDIENST 24/24

051 72 32 27
0477 35 11 17

Banden

Voor uw veiligheid en rijplezier is het belangrijk om de slijtage van uw banden in het oog te houden. Versleten banden vormen vaak de oorzaak van ongevallen. Ze hebben minder grip, zorgen voor een langere remafstand en veranderen de wegligging van uw wagen.
Winterbanden plaatst u best wanneer de temperatuur lager is dan 7°C.

Ruitschade

Een sterretje of een barst, het is en blijft vervelend. Dit ongemak lossen we snel en vakkundig voor u op. Hierbij wordt het beschadigde deel van de ruit met een perfect aangepaste hars gedicht. Eens uw voorruit is schoongemaakt, is ze terug als nieuw.

Herstelling is mogelijk voor een sterretje, alleen als die niet groter is dan een stuk van twee euro en zich buiten het gezichtsveld van de bestuurder bevindt.

Aircocheck

Airco is niet alleen een prettige, maar ook nuttige optie. Naast een aangename temperatuur, zorgt het voor het efficiënt ontdampen, een snelle ontdooiing én dus een betere zichtbaarheid. Dit alles draagt bij tot uw veiligheid. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Een slecht werkende airco-installatie verbruikt immers meer brandstof en kan een onaangename geur in uw wagen verspreiden. Door uw airco regelmatig te laten controleren, gaat deze langer mee en bespaart u de kosten van een herstelling. Zo kan u genieten van gezonde en frisse lucht in uw wagen.
Kom langs bij garage Kindt en we bekijken samen of er een onderhoud nodig is om uw airco weer helemaal tip top te maken.

Vakantiecheck

Grote kans dat u binnenkort op reis gaat met uw wagen. Niets is mooier dan nieuwe plaatsen te ontdekken in eigen land of over de grens. Vergeet u dan niet om eerst bij ons langs te komen voor een check-up.
Tijdens een check-up controleren wij de gevoelige punten van uw voertuig zodat u met een gerust hart kunt vertrekken.

Maak dus snel een afspraak zodat uw auto klaar is voor het avontuur.

Contacteer ons

GARAGE KINDT, Rijksweg 53, 8820 Torhout (Sint-Henricus)

0477 35 11 17