COVID-maatregelen

Wij blijven bereikbaar tijdens de lockdown.

Na het federaal overleg van 30/10 kunnen we besluiten dat onderhoud en herstellingen aan uw wagen mogelijk blijven. Ook de levering en online verkoop zijn toegestaan. Wij blijven OPEN, maar met respect voor de nieuwste veiligheidsmaatregelen.

Afgelopen maanden hebben wij steeds veiligheid voorop gesteld. Deze lijn gaan wij ook nu doortrekken na de opgelegde reeks restricties (ontsmettingsmiddel, mondkapjes, plexi-schermen). Enkel zo blijven we optimaal te uwer dienst en garanderen wij uw veiligheid en dat van ons gedreven personeel.

Werkplaats

Onderhoud, herstellingen, plaatsen van winterbanden, winter check-up, controle voor keuring... blijven mogelijk. Gezien wij reeds de nodige veiligheidsmaatregelen hanteren, kunnen de geplande afspraken worden uitgevoerd.

Ter plaatse wachten kan maar maximum 1 persoon en met inachtname van de geldende maatregelen. Voorzie warme kledij indien u een wandeling wenst te maken in de buurt, of reserveer een vervangwagen of -fiets indien beschikbaar.

Carrosseriewerken

Ook werkzaamheden van de carrosserie worden uitgevoerd.

Leveringen

Ook leveringen worden uitgevoerd zoals gepland. U hoeft dus niet extra lang te wachten om uw nieuwe of tweedehands wagen te ontvangen. De fysieke aflevering wordt in alle veiligheid uitgevoerd, maar sterk ingekort. U krijgt extra ondersteuning via instructievideo's en ook per mail of telefoon.

Verkoop

Online verkoop is sterk aangeraden en de afgelopen maanden hebben wij hier sterk op ingezet. Ontdek de nieuwste modellen, het ruime aanbod stockwagens en vele occasies op onze website.

Maar onze showroom bezoeken kan ook steeds op afspraak.

Telefonisch contact of via live video

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn kan u een afspraak maken zodat wij een telefoongesprek of een videocall kunnen opstarten. U kiest het moment, wij contacteren u.

Boek videocall afspraak

Extra informatie?

Ook voor al uw andere vragen zijn wij beschikbaar.

Contacteer ons per telefoon, via contactformulier, e-mail, WhatsApp of Messenger

Team Garage Kindt